Castellum logotype

Camilla Westergren

HR-ansvarig – Affärsstöd

Berätta om ditt jobb?

– Jag är HR-ansvarig för region Stockholm-norr och region Mitt. Jag stöttar våra chefer i olika typer av HR-frågor vilket bland annat kan vara att kvalitetssäkra arbetet kring rekrytering, medarbetssamtal samt kompetens- och ledarskapsutveckling. I min roll har jag också ett koncernövergripande fokusområde när det gäller employer branding samt jämställdhet och mångfald vilket är viktiga frågor för Castellum.

 

Hur har din väg till Castellum sett ut?

– Jag har arbetat på Castellum i snart ett år. Tidigare har jag arbetat med HR-frågor på olika sätt inom bygg- och fastighetsbranschen. Det är en kul och spännande bransch tycker jag. Närmast kommer jag från Exploateringskontoret i Stockholms Stad.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Castellum är en organisation i förändring, vi har mycket spännande saker på gång. Det känns tydligt att HR har en viktig och central roll i denna förändring och det är många roliga och stimulerande frågor som jag jobbar med dagligen.

 

Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

– Castellum består av flera olika bolag som slagits samman och utmaningen är bland annat att skapa en ännu mer tydlig enhetlighet. En annan utmaning är att öka kännedomen om oss som arbetsgivare för att på kort och lång sikt kunna attrahera personer med rätt kompetenser.

 

Hur är Castellum som arbetsgivare?

– Castellum är en arbetsgivare som står för utveckling och delaktighet. Arbetsklimatet är drivet och framåt. Här råder en stark teamkänsla och vi har kul ihop, både på jobbet och utanför, något som Castellum uppmuntrar. Vi har också väldigt bra förmåner.

 

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade?

– Håll utkik på vår hemsida efter möjligheter till exjobb, praktik eller sommarjobb. Det är ett bra första steg att få in en fot i organisationen. Som anställd på Castellum har man stora utvecklingsmöjligheter, både personligen och karriärmässigt. Vi har flera exempel på personer som gått från att vara nyutexaminerade till höga tjänster på relativt kort tid. Castellums styrka är att det är en organisation där den som har rätt attityd, är nyfiken och framåt har alla möjligheter att utvecklas.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Castellum?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@castellum.se