Salim Soltaninejad

Salim Soltaninejad

Uthyrningskoordinator – Uthyrning

Berätta om ditt jobb!

-Jag arbetar som uthyrningskoordinator på uthyrningsavdelningen i region Stockholm Norr. Min huvuduppgift är att uppdatera ritningarna baserat på den befintliga situationen eller kundernas behov. Dessutom stöttar jag kollegorna att ansöka om bygglov, göra broschyrer/bilder för olika fastigheter, mäta upp lokaler, eller utforma en ny lokal enligt kundens krav.   

Hur har din väg till Castellum sett ut?

-Jag har kandidatexamen i Arkitektur och teknik, och Mastersprogram i hållbar samhällsplanering och stadsutformning från Tehran Universitetet (Iran). Även om jag var aktiv i olika professionella byggnadsprojekt i Iran hade jag ingen arbetserfarenhet i Sverige. I december 2018 började jag på Castellum genom karriärprogrammet ”Jobbsprånget”, som praktikant. Efter fyra månaders praktik lyckades jag bli anställd på Castellum!

Vad är det bästa med ditt arbete?

-Det bästa är att mitt arbete är väldigt omväxlande. Även om jag arbetar på uthyrningsavdelningen träffar jag många olika medarbetare från andra enheter och kan lära mig mycket nytt hela tiden. Utöver detta, finns det möjlighet att tillämpa de kunskaper och erfarenheter jag har sedan tidigare och skapa moderna och flexibla lokaler som passar olika hyresgäster.

  Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

-Den stora utmaningen är att det finns så mycket i mitt arbete att göra och lära sig. Eftersom jag arbetar med olika avdelningar och städer (Stockholm, Uppsala, Gävle) får jag ibland mycket arbete som är brådskande och det är lite svårt att hantera.  

 Hur är Castellum som arbetsgivare?

-Castellum är verkligen ett företag där man får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll, komma med idéer och vara med och påverka. Dessutom på grund av att man tar hänsyn till värden som hållbarhet och jämlikhet samt att de verkligen bryr sig om sina anställda, kan alla anställda få det bästa stödet inom alla ekonomiska och sociala områden.

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade som gärna vill jobba hos Castellum?

-Att vara öppen och hungrig. Ta kontakt med Castellum på mässor, eller via hemsidan och visa upp dig. Du kan börja med att söka till exempel sommarjobb eller praktik där du kan "visa vad du går för". Om du visar dig intresserad, proaktiv och kommer med nya idéer finns det stora möjligheter att utveckla både dig själv och Castellum.  


Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Castellum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor