- Berätta om ditt jobb?

Jag heter Morgan Nilsson och har världens bästa jobb. Jag är fastighetsansvarig och tillsammans med mitt team har vi ansvar för 13 fastigheter i Göteborgs innerstad. Det blir cirka 34 000 kvadratmeter.

 

- Hur har din väg på Castellum sett ut?

Jag började 1993 på Eklandia som det hette på den tiden. Jag var praktikant på halvtid för att jag kom till Göteborg för att spela fotboll. På den tiden började man på prov att träna två gånger per dag vissa dagar i veckan. Det var skönt att ha något att göra när det inte var träning som gällde. Då erbjöd Eklandia halvtidspraktik vilket jag är grymt tacksam för än idag då jag fortfarande är kvar.  

 

- Vad är det bästa med ditt arbete?

Att jag får träffa och jobba med många människor i olika lokaler och miljöer är det bästa med mitt jobb. I våra hus här i centrum i Göteborg finns alla möjliga företag, till exempel kontor, gym, butiker, konsulat, guldsmeder, frisörer, sjukvård, hotell, caféer, filmskapare, polis, arkitekter, lägenheter med mycket mera. Totalt har vi cirka 120 hyresgäster.

 

- Vad är utmaningarna med ditt arbete?

Min utmaning är att hyresgästen ska känna sig trygg och säker i sitt hus. Den andra delen är att husen ska fungera med energi och underhåll. Husen ska också må bra!

 

- Hur är Castellum som arbetsgivare?

Castellum betyder trygghet för mig. Trygghet när jag fick jobb 1993. Trygghet med alla arbetskamrater och vänner som jag tar med mig resten av livet. Trygghet med personlig utveckling. Att känna glädje när man går till jobbet varje dag är något Castellum står för.

 

 

morgan.nilsson@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor