facebook tracking

Berätta om ditt jobb?

Jag är affärsområdeschef för Centrum Göteborg och Högsbo/Sisjön där vi har totalt ca 60 fastigheter. Här arbetar fastighetsansvariga, projektutvecklare, förvaltare, uthyrare m.fl. Jag fungerar som en coach kan man säga, där jag coachar mitt team att arbeta mot samma mål. Jag är även ansvarig för områdets resultat. Arbetet är väldigt varierande där jag arbetar med administration ena stunden och är ute på fältet och träffar kunder och kollegor i nästa stund.


Hur har din väg till Castellum sett ut?

Jag började i koncernen 1993 och arbetade då som ekonomiassistent och sedan dess har jag haft många olika roller. Jag har t ex arbetat inom förvaltning, som kundansvarig, och fastighetssamordnare innan jag blev affärsområdeschef. Jag känner marknaden och fastigheterna väldigt väl då vi har haft många utav våra fastigheter genom alla år, även om kunderna så klart har varierat.


Vad är det bästa med ditt arbete?

Att få arbeta med människor, både medarbetare och kunder och att arbetet är så varierande. Jag tycker även att det är väldigt roligt att göra affärer.


Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

Utmaningen är att optimera tiden för att få bästa utväxlingen. Att ge sina medarbetare ”lika mycket tid” men även att hitta nya affärsmöjligheter.


Hur är Castellum som arbetsgivare?

Så många år bakom mig i bolaget talar tydligt om vad jag anser om Castellum som arbetsgivare. Castellum är ett fantastiskt varumärke med bra personalpolitik och förmåner. Vi är en modern arbetsgivare som är duktiga på jämställdhetsarbete och social och ekologisk hållbarhet. Vi är även bra på att ge tillbaka till samhället i form av olika projekt och samarbeten med skolor mm.


Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade som gärna vill jobba hos Castellum?

Den sociala kompetensen är väldigt viktig i det här arbetet, minst lika viktigt som ett bra CV. Att man fungerar i teamet, respekterar sina kollegor och kan det sociala spelet.

marijana.rosenqvist@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor