facebook tracking
Martin Gidenstam

Martin Gidenstam

Projektutvecklingschef – Projekt

Berätta om ditt jobb!

Jag jobbar som projektutvecklingschef på Castellum väst. Där leder jag en grupp som arbetar med att förädla vårt fastighetsbestånd och skapa värden på bästa möjliga sätt.

I min roll har jag ett övergripande ansvar för pågående projekt så min arbetsdag består av allt från kundmöten och hantering av olika frågeställningar i projekten till avstämningar med mina medarbetare. Jag har även kontakt med kunder, kommunen och andra aktörer där vi för en dialog kring projekten och stadens utveckling.

Hur har din väg till Castellum sett ut?

Jag har en bakgrund inom Göteborgs Stad där jag 2008 började jobba på stadsbyggnadskontoret och fastighetskontoret med samhällsplaneringsfrågor. Efter några år inom kommunen kom jag till Castellum (dåvarande Eklandia) som projektutvecklare. Den tjänsten ledde vidare till ett jobb som transaktionsansvarig inom bolaget och när Eklandia började satsa på att ta en mer aktiv roll i stadens utveckling fick jag möjligheten att bygga upp det team jag har idag som projektutvecklingschef.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Variationen, det är både omväxlande och tillfredsställande att jobba med projekt då det hela tiden går framåt och man ser utvecklingen. Det är kul att jobba med kunder och få en inblick i deras verksamheter och lära sig förstå deras olika behov. Sist men inte minst är det såklart väldigt givande få att leda en grupp som har en bra och positiv anda!

Hur är Castellum som arbetsgivare?

När jag kom till Castellum slogs jag av att många medarbetare stannar länge i koncernen, vilket ger en stark kontinuitet. Att man stannar tror jag beror på det trevliga arbetsklimatet, man har kul på jobbet, och att det är en lagom platt organisation med möjlighet till snabba men ändå genomtänkta beslut. Det gör det utvecklande att jobba i organisationen.

martin.gidenstam@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor