facebook tracking
Tina Lindh

Tina Lindh

Projektledare – Projekt

Berätta om ditt jobb!

Jag jobbar som projektledare i Projektutvecklingsteamet i Malmö. I dagsläget jobbar jag med fem olika projekt där jag är spindeln i nätet. Det är många parter inblandade i ett projekt, allt från externa konsulter och entreprenörer till kollegor internt inom företaget och mitt jobb är att hålla ihop alla delar så att det flyter på. Därför består min arbetsdag till stor del av kommunikation med andra människor.

Hur har din väg till Castellum sett ut?

Jag är utbildad byggingenjör och har jobbat inom flera delar av byggprocessen. Dels på entreprenadsidan där jag varit ute i produktionen och fått se alla duktiga hantverkares arbete, och dels som konsult där uppdraget är att se till att beställarens mål uppnås. Idag är det jag som är beställaren och ska se till att vår vision blir verklighet. Styrkan med min bakgrund är att jag kan ha en ödmjuk inställning inför alla parter inom projektet och se och lyfta fram dess olika tillgångar.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Att jag får möjlighet att leva ut min kreativitet och tänka utanför boxen! I rollen som projektledare har jag också stor möjlighet att vara med och påverka vilket är stark drivkraft för mig.

Hur är Castellum som arbetsgivare?

Jag känner att Castellum och jag är lika, vi är båda framåt, drivande och engagerade. Därför hade Castellum under en tid varit en potentiell arbetsgivare för mig. När jag sökte jobbet som projektledare såg ledningen och min blivande chef någonting i mig som jag själv inte såg då. De hjälpte mig att växa genom att de vågade tro på mig. Man kan säga att Castellum såg personen framför meriterna och vågade satsa på människan.


tina.lindh@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor