Berätta om ditt jobb?

– Jag arbetar med uthyrning, av vårt befintliga bestånd. Detta innebär att jag är mycket ute bland människor och knyter kontakter. Jag tittar också på utvecklingspotentialen i våra outhyrda objekt tillsammans med mina förvaltare och fastighetsansvarige för att se hur man skulle kunna anpassa och förändra lokalerna för att motsvara kundernas önskemål.

 

Hur har din väg till Castellum sett ut?

– Jag tog min kandidatexamen i fastighetsföretagande på Malmö universitet 2016. Sedan arbetade jag som konsult för olika uppdragsgivare inom fastighetsbranschen innan jag började på Castellum i juni 2018.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Mötet med människor. Jag drivs att utveckla långsiktiga relationer och att göra affärer. Det är ett pussel och ingen uthyrningsprocess är den andra lik så det gäller att ha huvudet på skaft. Jag lär mig nya saker varje dag vilket jag verkligen uppskattar.

 

Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

– Den stora utmaningen är att kunna effektivisera ytor i befintliga bestånd för att attrahera en marknad där nyproduktion står i fokus. Kunderna är mer medvetna i dag än för bara något år sedan och det gäller att ligga i framkant. Man ser tydligt att fokus ligger kring mjuka värden snarare än antal kvadratmeter.

 

Hur är Castellum som arbetsgivare?

– Jag trivs bra och har ett roligt och fritt arbete där jag blir sedd som individ och känner att jag kan komma med idéer och vara med och påverka. Castellum är ett företag som tänker långsiktigt och det uppskattas när man är proaktiv, tänker utanför boxen och utmanar. Castellum vill ligga steget före när det gäller hållbarhet och den digitala utvecklingen och ser möjligheter snarare än hinder.

 

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade?

– Våga ta kontakt med oss på mässor och visa upp dig. Var på tårna, kom med nya idéer, var kreativ och visa att du vill anta utmaningar och har ett driv.

 

emilia.hasselgren@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor