Berätta om ditt jobb?

– Jag arbetar i ett team på åtta personer med förvaltning och underhåll gällande till exempel teknisk standard, energisnål drift och anpassningar till hyresgästen samt myndighetsfrågor, brandskydd och lagar för olika typer av industri.

 

Hur har din väg till Castellum sett ut?

– Jag har arbetat i fastighetsbranschen i 20 år och började på Castellum 2012 där jag arbetat med teknisk förvaltning sedan 2016. Tidigare har jag jobbat som projektledare och hade precis avslutat ett stort arbete med fiberanslutningar när möjligheten att börja på Castellum dök upp.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det är en spännande tjänst med stor bredd. Jag känner en stor tillfredställelse och glädje när jag kan hjälpa en hyresgäst med något problem som behöver lösas eller när vi tar fram olika förslag för att göra en anpassning av lokalerna som kunden verkligen blir nöjd med.

 

Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

– Olika myndighetskrav och energifrågor är alltid en utmaning, speciellt kombinationen hållbart inomhusklimat och nöjda hyresgäster. Just nu arbetar vi också med att få igenom olika certifieringar vilket är spännande.

 

Hur är Castellum som arbetsgivare?

– Castellum är verkligen ett företag som vill ligga i framkant och ett företag som är i konstant utveckling och vill följa med i marknadens svängningar. Därför finns det också obegränsade möjligheter om man själv vill utvecklas. Jag känner mig uppskattad och de är måna om att alla trivs. Castellum är ett företag där alla har lika värde och umgås på samma nivå.

 

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade?

– På Castellum finns alltid en hunger efter nya goda idéer och personer som vill vara med och utveckla framtidens Castellum, så visa att du är framåt och ta tillvara alla möjligheter.

Jobbar du redan på Castellum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor