Berätta om ditt jobb?

– Jag började ganska nyligen i september 2018. Som biträdande förvaltare hjälper jag till med allt möjligt som att informera hyresgästerna om olika ändringar i fastigheten, beställa jobb och följa med på kundmöten.

 

Hur har din väg till Castellum sett ut?

– Jag har läst samhällsbyggnad med inriktning fastighetsekonomi på KTH samt jobbat på två andra fastighetsbolag under studietiden. Jag har en bekant som arbetar på Castellum så jag fick tips om att skicka in mitt CV och fick komma på intervju.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Jag uppskattar variationen och att få ta mig an både små och stora frågor. Det är socialt och jag tycker att det är roligt att jag får träffa så många olika människor, både kunder och kollegor.

 

Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

– En utmaning är att det är mycket nytt att lära sig. Jag hjälper alla inom mitt team och det är många olika delar att ha koll på, allt från kundvård till investeringar. Det gäller att kunna ha många bollar i luften samtidigt och ha koll på att allt följs upp.

 

Hur är Castellum som arbetsgivare?

– Castellum är en modern arbetsgivare med fokus på frågor kring jämställdhet, miljö och hållbarhet vilket är viktigt för mig. Jag känner också att jag i min roll fått stort eget ansvar och att de litar på att jag gör det jag ska. Vi är ett prestigelöst team och alla hjälps åt.

 

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade?

– Att vara socialt kompetent är lika viktigt som ett bra CV. Passa på att träffa oss på olika mässor och visa att du vill jobba hos Castellum. Är man nyfiken och framåt är Castellum en bra arbetsplats där man kan lära sig mycket.

elin.mostrom@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@castellum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor