facebook tracking

Berätta om ditt jobb?

– Jag har hand om förvaltningen för våra hyresgäster på Aspholmen i Örebro, där visar jag lokaler för intressenter och sköter uthyrningen samt sitter i förhandlingar och skriver hyreskontrakt. Jag hjälper också till när våra befintliga hyresgäster vill anpassa sina nuvarande lokaler. Det är ett varierande arbete med både administration och möten med hyresgäster eller potentiella kunder.

 

Hur har din väg till Castellum sett ut?

– Efter 16 år i bilbranschen ville jag prova något nytt och gjorde en helomvändning. Nu har jag jobbat på Castellum i snart två år och trivs jättebra. Jag sökte en utannonserad tjänst som jag fick trots att jag saknade erfarenhet från fastighetsbranschen. Jag har några sälj- och finansutbildningar i botten men det viktiga är att kunna ta folk på rätt sätt och ha god kontakt med kunderna.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det bästa är variationen i arbetet och alla fantastiska kollegor samt den enorma kompetens som finns inom Castellum. Jag har verkligen roligt på jobbet och det mest givande är nog att få vara med hela vägen från förhandling, till anpassning av lokalerna och inflyttning. Då har man verkligen lärt känna kunden när arbetet med löpande förvaltning fortsätter.

 

Vilka är utmaningarna i ditt arbete?

– Att hålla kunderna nöjda och få dem att vilja stanna kvar inom Castellum. Att vår service motsvarar det hyresgästerna förväntar sig, att de känner sig sedda och att vi finns där för dem i alla lägen. Det gäller att ta sig tid, vara lyhörd och visa att man bryr sig.

 

Hur är Castellum som arbetsgivare?

– På Castellum är man otroligt mån om sina medarbetare och att vi ska ha ett bra samarbete inom gruppen. Det är en härlig stämning och alla är glada, trevliga och hjälpsamma. Jag har aldrig någon söndagsångest utan det är alltid kul att gå till jobbet.

 

Vilket är ditt bästa råd till studenter och nyutexaminerade?

–  Castellum är öppna för nya människor och måna om att ha rätt person på rätt plats. Att visa att du är driven och vill något är många gånger viktigare än höga betyg. Visa vem du är, vad du gjort och att du är engagerad. Mycket handlar om att ha rätt inställning och personlighet.

 

peter.ranmarker@castellum.se

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
  • Anna Björklund
  • Camilla Karlsson
  • Camilla Westergren
  • Elin Moström
  • Emilia Hasselgren
  • Eyad Awyes
  • Filip Elland
  • Gregory Olszaniec
  • Gustaf Graflund
  • Jim Henell
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor