facebook tracking
Arbetsområde

Uthyrning

Connect

Här är kunderna och deras behov i fokus. Uthyrningsteamen innehåller alla kompetenser som krävs för att tillsammans med kunden hitta en lokal som tillgodoser deras behov och stödjer deras verksamhet. Våra uthyrningsteam ser lite olika ut runt om i landet men här kan du hitta roller som uthyrningschef, uthyrare och projektuthyrare.

Läs intervjun med Emilia nedan för att få en inblick i hur det är att arbeta inom uthyrning på Castellum.

Vår arbetsplats och kultur

Vi ser oss inte som fastighetsförvaltare, vi är fastighetsutvecklare. Vi värdesätter framåtanda och optimism och har skapat ett öppet arbetsklimat. På så sätt tror vi att vi lockar fram nytänkande och kreativitet hos våra medarbetare. Vi är en arbetsplats för människor som vill växa och utvecklas i sitt yrkesliv.

Den lokala förankringen är viktig för oss men vi drar samtidigt nytta av att vi är en stor koncern. Inom Castellum pågår kontinuerligt ett antal utvecklingsprojekt som medarbetare från hela landet är engagerade i. En dag om året - på Castellumdagen träffas dessutom alla medarbetare i koncernen för att höja kunskaperna, utbyta erfarenheter och öka gemenskapen.

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor