facebook tracking
Arbetsområde

Transaktion/investering/värdering

Connect

Här arbetar vi med större fastighetsaffärer och strategiarbete som vi driver från koncernen eller tillsammans med regionerna. Vi ansvarar för att investeringsärenden processas och beslutas av VD och styrelse. Inom gruppen finns också en central värderingssamordning som stödjer verksamheten i värderingsarbetet. Här hittar vi rollerna CIO, transaktionsanalytiker, investeringsanalytiker och fastighetsvärderare.

Läs intervjun med Gustaf nedan för att få en inblick i hur det är att arbeta inom transaktion på Castellum.

Vår arbetsplats och kultur

Vi ser oss inte som fastighetsförvaltare, vi är fastighetsutvecklare. Vi värdesätter framåtanda och optimism och har skapat ett öppet arbetsklimat. På så sätt tror vi att vi lockar fram nytänkande och kreativitet hos våra medarbetare. Vi är en arbetsplats för människor som vill växa och utvecklas i sitt yrkesliv.

Den lokala förankringen är viktig för oss men vi drar samtidigt nytta av att vi är en stor koncern. Inom Castellum pågår kontinuerligt ett antal utvecklingsprojekt som medarbetare från hela landet är engagerade i. En dag om året - på Castellumdagen träffas dessutom alla medarbetare i koncernen för att höja kunskaperna, utbyta erfarenheter och öka gemenskapen.

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor