facebook tracking
Arbetsområde

Hållbarhet

Connect

Hållbarhetsgruppen består av alla kompetenser som krävs för att driva på utvecklingsarbetet och för att engagera hela organisationen i exempelvis ansvarsfull resursanvändning, utveckla ett hållbart och framtidssäkrat fastighetsbestånd samt sociala frågor som hälsa, välbefinnande och samhällsutmaningar. Här hittar vi rollerna regionalt hållbarhetsansvarig och hållbarhetschef.

Castellum har ett övergripande mål om att vara det mest hållbara fastighetsbolaget och har de senaste åren fått flera erkännande för vår ledande position. Bolaget har bland annat blivit utsedd till global sektorledare av GRESB, blivit invald i det prestigefyllda hållbarhetsindexet Dow Jones Sustainability Index och blivit tilldelat pris som det mest hållbara bolaget i Europa av World Green Building Council.

Läs intervjuerna med Filip och Robert nedan för att få en inblick i hur det är att arbeta med hållbarhet i Castellum.

Vår arbetsplats och kultur

Vi ser oss inte som fastighetsförvaltare, vi är fastighetsutvecklare. Vi värdesätter framåtanda och optimism och har skapat ett öppet arbetsklimat. På så sätt tror vi att vi lockar fram nytänkande och kreativitet hos våra medarbetare. Vi är en arbetsplats för människor som vill växa och utvecklas i sitt yrkesliv.

Den lokala förankringen är viktig för oss men vi drar samtidigt nytta av att vi är en stor koncern. Inom Castellum pågår kontinuerligt ett antal utvecklingsprojekt som medarbetare från hela landet är engagerade i. En dag om året - på Castellumdagen träffas dessutom alla medarbetare i koncernen för att höja kunskaperna, utbyta erfarenheter och öka gemenskapen.

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor