facebook tracking
Arbetsområde

Finans

Connect

Finansenheten ingår i moderbolaget och består av fyra medarbetare. Här hanteras koncernens lånefinansiering, likviditet, valuta och finansiella riskhantering. Koncernens upplåningsaktiviteter dominerar och lånevolymen uppgår till ca 40 miljarder kronor. Främst är det banker som bidrar med finansiering där fastigheter normalt utgör säkerhet. Castellum samarbetar med samtliga svenska storbanker och även vissa nordiska kreditinstitut. Kapitalmarknadsfinansiering i form av obligations- och certifikatsupplåning, där bl a fonder och försäkringsbolag köper Castellums värdepapper, spelar en allt större roll som finansieringskälla i takt med att koncernen växer.

Läs intervjun med Magnus nedan för att få en inblick i hur det är att arbeta inom Finans i Castellum.

Vår arbetsplats och kultur

Vi ser oss inte som fastighetsförvaltare, vi är fastighetsutvecklare. Vi värdesätter framåtanda och optimism och har skapat ett öppet arbetsklimat. På så sätt tror vi att vi lockar fram nytänkande och kreativitet hos våra medarbetare. Vi är en arbetsplats för människor som vill växa och utvecklas i sitt yrkesliv.

Den lokala förankringen är viktig för oss men vi drar samtidigt nytta av att vi är en stor koncern. Inom Castellum pågår kontinuerligt ett antal utvecklingsprojekt som medarbetare från hela landet är engagerade i. En dag om året - på Castellumdagen träffas dessutom alla medarbetare i koncernen för att höja kunskaperna, utbyta erfarenheter och öka gemenskapen.

Varför jobba på Castellum?

Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag med hög kompetens och korta beslutsvägar. På Castellum hittar du ett stort engagemang och möjlighet till personlig utveckling.

  • Arbetsglädje

    På Castellum värdesätter vi att ha roligt tillsammans. Vi är engagerade medarbetare som utvecklar oss själva och bolaget med glädje.

  • Utvecklande arbetsuppgifter

    Vi tror att människan utvecklas med uppgiften och förtroendet. Därför har våra medarbetare till stor del helhetsansvar inom sitt område, vilket gör att arbetsvardagen blir varierande och stimulerande.

  • Uppskattade förmåner

    Castellum är en attraktiv arbetsgivare med goda förmåner. Vårt förmånspaket bestående av bland annat bra försäkringsskydd, lunchförmån och friskvårdsbidrag är högt värderade bland våra medarbetare.

Jobbar du redan på Castellum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@castellum.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor